Kuka Marko Kaistinen

Omien kokemuksien
siivittämä

INTEGRAL MASTER COACH MARKO KAISTINENEnnen kuin Marko Kaistisesta tuli master-tason integral coach, hän ehti kokea aallonharjat ja alhot, mitkä auttoivat hänet toimintaan kohti Bavionin perustamista ja visiotaan.

Kipinä oli kateissa. Mikä nyt eteen?

Kun kipinä katosi, Marko Kaistinen oli ehtinyt olla monessa mukana. Tehnyt myyntiä telebisneksessä, ollut esimiehenä tavaratalona. Intohimo oli haihtunut matkan varrella.

Osaaminen oli kunnossa, tarjolla oli ainakin päällepäin kiinnostavia töitä mutta jotain puuttui. Marko otti harppauksen taaksepäin. Vähän etäisyyttä arkipäivään, ja sitä klassista aikaa itselleen. 

Mistä tässä on kyse? Millä kipinä syttyy? Syttyykö?

Minne kipinä jäi?

Marko selasi vanhoja valokuvia. Mielikuva-harjoituksen avulla oli tarkoitus tavoittaa, mikä oli silloin joskus ollut merkityksellistä. Mistä into kumpusi silloin joskus?

Nuorta Markoa sytytti urheilu. Kuvista nousi esiin jääkiekko sekä siihen liittyvä yhteenpelaamisen hinku. Vastaan tulivat myös Björn Borgin suvereeni taito ja peräänantamattomuus.

Kuvissa vuodet vierivät ja ajatus kypsyi. Mietteissään Marko palasi esimies-aikaan Stockmannilla. Siinä työssä hän pystyi auttamaan ihmisiä. Sai heidät tekemään asioita yhdessä yhteisen tavoitteen hyväksi. Sai heidät lentoon.

Siinä oli jotain. 

Rohkeasti ihmistä päin

Alkoi taival kohti Bavionia. Marko oppi miten voisi parhaiten hyödyntää osaamistaan ja kokemustaan muiden hyväksi.Hän harkitsi ja laski tarkkaan, ja ryhtyi yrittäjäksi. Hän asetti itselleen selvät tavoitteet, jotta tietäisi mihin pyrkiä ja myös tunnistaisi mitä menestys hänelle tarkoittaisi ja miltä se näyttäisi.

Ja tässä hän on: luotsaamassa Bavionia intohimoisena yrittäjänä. Pohjaksi valmennuksiin, coachauksiin ja mentorointiin Marko kouluttautui Kanadassa ja on yksi kahdesta suomalaisesta Integral Master Coach™ -sertifioidusta valmentajasta.

Nyt hän toteuttaa oppejaan. Hän on saavuttanut tavoitteitaan ja uusia syntyy. Marko ymmärtää ihmistä ja ymmärtää bisnestä. Työ, menestys ja muutos – kaikki lähtee aina ihmisestä itsestään. Ja jotta henkilöä ja sitä kautta yritystä voi auttaa oikeaan suuntaan, on oltava päämäärä. Laaja arsenaali työkaluja yhdistyy siihen, että Marko on aina läsnä tilanteessa, herkkänä sille mihin valmennus etenee. Ja valmis käyttämään kokemustaan ja luovuuttaan suunnitelman soveltamiseen.

Jotta päästään yhdessä tavoitteeseen. Ihmisten kautta.

Esimerkkejä Markon työhistoriasta:

Kone - esimiesvalmennukset

UPM Biofore - esimies- ja asiantutijavalmennukset

Medtronic - johtoryhmä- ja esimiesvalmennukset

ProMedical - liiketoiminnan ja myynnin kehittäminen

KOKO - johtoryhmä- ja esimiesvalmennus

Owens Corning Paroc - Johdon coaching

Ota yhteyttä