Service

Vireystilan nosto – viritä valmiuttasi

Jaksamista ei kannata jättää sattuman varaan. Miten varmistaa, että ajatus lähtee lentoon, kun se on tarpeen?

  • Todistetuilla menetelmillä kohti virkeämpää sinua.

  • Kirkkaampi mieli – parempia tuloksia.

  • Ole vahvemmin läsnä töissä ja kotona.

Aamu koittaa – pääsekö mieli ja keho kevyellä otteella vauhtiin? Arjessa haluamme olla skarppina aamusta iltaan, jotta voimme tehdä tarvittavat päätökset ja ratkaista ratkottavana olevat pulmat. Meillä on voimaa muuttua, kasvaa ja saada ajatus lentoon, kun keho ja mieli hyrräävät samaa tahtia, samaa tavoitetta kohti. Aina ei jaksa, mutta mitä jos oppisi pitämään itsestään paremmin huolta, jotta ei ole oman jaksamisensa vietävänä?

Kun heti kättelyssä uuden päivän kanssa saa lentävän lähdön, niin on polttoainetta koko päiväksi. Eivätkä päivän siimeksessä piileskelevät päivänkulun sotkijat, satunnaiset ankeuttajat tai harmistuttavat häröilijät pääse pilaamaan hyvää flow’ta.

Kun voit hyvin, jaksat paremmin. Ja kun jaksat paremmin, teet parempaa tulosta.

Vireystila-valmennus perustuu mielen ja kehon aktivoimiseen yhdistämällä liikettä ja coachaavaa otetta. Kehityksen keskiössä olet sinä – haussa ei ole maksimaalinen kertasuoritus vaan jatkuva kyky kulkea matkaasi.

1. Tasapainoa arkeen

Jotta ihmiskoneisto hyrrää, tarvitaan tasapaino kehon, mielen, unen ja ravinnon välille. Itsestään huolehtiminen tarkoittaa kaikkien näiden asioiden huolehtimista eikä vain yhden alueen ylisuorittamista.

Ajatusten ja unelmien kirkkaus ovat lähtökohta. Kun ajatus on järjestyksessä, niin kädet, jalat ja mieli tanssivat kevyin ja varmoin askelin kohti asetettuja tavoitteita.

2. Nostetta vireystilaan

Mitä virkeämpi mieli, sitä paremmin keskityt. Ja kun keskittyminen on kohdillaan, niin tekemisesi terästyy. Ja saavutat tavoitteet sujuvammin.

Johtajalta odotetaan paljon – etkä vähiten sinä itse – joten vireystilan on oltava kohdillaan jokapäiväisiin ponnistuksiin. Kun fyysinen kunto ja mielen virkeys pelaavat yhteen kuin Koivu ja Peltonen, niin yllät tasalaatuisemmin asettamiisi tavoitteisiin.

3. Aktiivista palautiumista oikeilla valinnoilla

Haluamme pitää valmennukseen osallistujista huolta. Sinä päätät, miten syvälle mennään. Merkittävintä ei ole, että jaksat hoitaa hommasi, vaan että jaksat myös nauttia elämästä, ystävistä ja perheestä.

Vireystilan nosteen eri muodot

Yego – yksilön viritys

Yksilötason vireystilan nostossa keskitymme synnyttämään henkilökohtaista liikettä ammattivalmentajien avulla. Rakennamme yhdessä ohjelman, missä jatkuvuus on tärkeintä ja vastuksena on oma mieli ja keho. Voittaja ei ole ensimmäinen maaliin tulija vaan se joka jaksaa hymyillä ja haluaa lisää.

Wego – ryhmän viritys

Ryhmätason vireystilan nostossa huomio kiinnittyy yhteisöllisyyteen ja heimon tukeen. Liike lähtee yhdessä toteutetusta liikesarjasta, missä kehollinen vastus haastaa jokaisen osallistujan omalla tasollaan. Vireystila-valmennusta toteutamme valmennuksien yhteydessä erikseen tilattuna tai rakennamme pidempikestoisen ohjelman, mikä sisältää alku- ja loppumittaukset yhteistyökumppaneiden kanssa. 

Terävä mieli sivaltaa tarkemmin.