Service

Valmennukset yksilöille – siivitämme sinut lentoon

Kykyä suunnistaa ammattitaitoisesti jatkuvasti muuttuvassa ympäristössä.

 

  • Kasva ihmisenä ja kehity johtajana

  • Valmennus joka suunnitellaan huomioiden juuri sinun uniikit tarpeesi.

  • Konkreettisia tekoja kasvun aikaansaamiseksi. Hiellä ja hymyllä.

     

Milloin sinä olet parhaimmillasi? Mikä saa sinut toimimaan yhteisen hyvän eteen?Mikä kääntää peruspuurtamisen inspiroituneeksi aikaansaamiseksi?

Joskus tekee hyvä saada vähän lisäkipinää, jotta saa seuraavavan vaihteen silmään. On luonnollista – varsinkin johtoasemassa oleville – ajatella, että omien kykyjen suhteen on oltava omavarainen. Delegoiminen, vastuun jakaminen ja omien kykyjen vahvistaminen ovat kuitenkin tärkeitä asioita. Valmennuksista voit saada sen lisäkipinän, mikä nopeuttaa kehitystäsi johtajana, kollegana ja ihmisenä.

Olemme paras versio itsestämme, kun meillä on palo kehittyä. Kun näemme tarkasti, mihin haluamme päästä. Ja meillä on hallussa keinot sinne pääsemiseksi. Silloin meillä on myös kyky kehittyä.

Vauhtia valmennuksesta

Valmennuksista saat vauhtia, jotta saat nopeammin kunnon otteen omista voimavaroistasi ja kehityt kohti parasta mahdollista versiota itsestäsi.

Jokainen oppii eri tavalla. Siksi haluamme ottaa aikaa kanssasi, jotta voimme kunnolla keskittyä sinuun – niin nykyhetkeen kuin tulevaisuuden tavoitteisiin. Jotta voimme suunnitella miten pääsemme sinne. Otamme mielellämme myös jatkotapaamisen, jossa arvioimme yhdessä miten on mennyt.

Yksi asia on selvä heti kättelyssä: Ihmisestä kaikki lähtee. Olemme tilanteessa kuin tilanteessa läsnä omana itsenämme. Yksilönä. Henkilönä. Minuna.

1. Tavoitteet ensin

Mitä haluat saavuttaa? Yhdessä määrittelemme arvioimme lähtötilanteesi ja valmennuksen tavoitteet. Mitä haluat saavuttaa? Ja miksi? Jokainen meistä on erilainen, joten valmennus suunnitellaan juuri sinun ehdoillasi.

2. Suunnitelma seuraavaksi

Miten saat kykyarsenaalisi täysillä käyttöön? Räätälöity suunnitelmaottaa tavoitteesi ja persoonasi huomioon. Ammennamme ja sovellamme laajasta työkalupakistamme valmennuksen, jolla saamme sinut lentoon.

3. Tulos lopuksi

Ja nyt nouset siivillesi. Olit hyvä jo aluksi. Nyt olet vielä parempi. Valmennuksen kautta pääset lähemmäksi parasta versiosta itsestäsi. Ja se siivittää sinut lentoon. Nousukiito alkaa, kun saat voimavarasi auki ja taitosi käyttöösi. Sen jälkeen me voimme todeta: “Menestyksellistä lentoa!”

Haluan siivittää ihmiset lentoon.
Sen sijaan, että yrittäisin muuttaa ketään,
autan hyödyntämään mitä he osaavat.
–Marko Kaistinen, Bavion