Tuloksenteon kannalta iso ero siinä, tietääkö mihin suuntaan on menossa.
Marko Kaistinen
Räätälöin yhteisen matkan johtajien kasvupolulle, toimien selkänojana ja innoittajana.
Marko Kaistinen
Uskon enemmän yhdessä oppimiseen, kuin valmiiksi pureskeltuun valmennusmateriaaliin.
Marko Kaistinen
Previous slide
Next slide

Inhimillinen kasvun kumppani

”Markolle on voinut soittaa heikkoinakin hetkinä, ja aina on saanut arvokasta tukea. Koen, että välillemme on muodostunut ystävyyttä, joka helpottaa myös niiden vaikeampien asioiden jakamista.”

– Joona Pulliainen

toimitusjohtaja ProMedical Oy

Kun uskaltaa sanoa ei

“Kun pystyy karsimaan huminaa, ja fokusoitumaan olennaiseen, niin löytää vastaukset olennaisiin kysymyksiin. Coachingin avulla olen saanut rohkeutta myös sanoa ei vähemmän tärkeille asioille.”

Panu Lauha

Pohjoismaiden maajohtaja Medtronic

Luottamus keskiössä

Meidän yhteistyössä luottamus on ollut keskiössä. Uskon siihen, että ratkaisu ja keino kehittää asioita löytyy, oli se sitten valmennusta, coachausta tai jotain muuta. Myös toteutus on ollut laadukasta.

Tiina Lipsanen

henkilöstöjohtaja UPM Timber

Yhdessä
roihahtaa

ENSIN KESKITYMME SIIHEN, MITÄ HALUAT KEHITTÄÄ.

Oivallus ja innostus ovat polku pysyvään motivaatioon ja tuloksiin

Olen Marko Kaistinen, ja olen erikoistunut valmentamaan korkean tason johtajia ja johtoryhmiä, jotka ovat päättäneet saavuttaa maksimaalisen potentiaalinsa.

Asiakaskuntani koostuu ylemmän johdon ammattilaisista ja johtoryhmistä, ja räätälöityjen ohjelmien avulla työskentelemme yhdessä, jotta jokainen voi saavuttaa haluamansa tulokset. Tehtäväni on haastaa ja auttaa asiakkaita tunnistamaan ja valjastamaan käyttöönsä liiketoiminnassa ja itsessään piilevät aarteet, jotka voivat mullistaa heidän suorituksensa.

Tärkeimmät työkalumme valmennuksissa ovat vuorovaikutus ja dialogi. Uskon, että yhteistyö energisoi johtoryhmän ja nostaa sen suorituksen “outstanding” -tasolle. Tulokset ja kasvu kukoistavat, kun koko tiimi saavuttaa parhaimman potentiaalinsa, ja yksikään ei jää vapaamatkustajaksi.

Oma kokemukseni on osoittanut, että oivallus ja innostus ovat avaimia pitkäkestoiseen motivaatioon ja kasvuun. Oivallus ruokkii innostusta, mikä johtaa motivaation kasvuun, ja edelleen tuloksiin. Onnistuminen palkitsee, mikä tuottaa lisää innostusta, oivalluksia ja motivaatiota – ja vain taivas on rajana kasvulle!

Haluan auttaa asiakkaitani maksimoimaan potentiaalinsa

”Suurin osa koulutuksista ja valmennuksista ei kykene tuottamaan sitä, mitä ne parhaimmillaan voisivat tuottaa.”

 

En tarjoa valmiita ratkaisupaketteja, vaan lähtökohtana on jokaisen ryhmän sen hetkinen tila.

Master -tason Integral coach

Integral Master Coach -sertifikaatti on vaativin tunnustus valmentajan osaamisesta. Sertifikaatti edellyttää kahden vuoden mittaista osallistumista intensiiviseen ohjelmaan, jossa omia valmennustaitoja ja henkilökohtaista kasvua hiotaan huippuunsa. Integral Coaching on myös akkreditoitu valmennusohjelma International Coaching Federationin ICF:n toimesta.

Integral master coach on yksi osaamispohjani merkittävistä osa-alueista. Tämän lisäksi olen opiskellut työorganisaatiopsykologiaa Joensuun yliopistossa ja kauppatieteiden maisteriksi Lappeenrannan yliopistossa.